Τμήματα

Κλασικό τμήμα

Πιάνο, κιθάρα, βιολί, κλαρινέτο, φλάουτο

Ατομικά - ιδιαίτερα μαθήματα με δυνατότητα μελέτης στους χώρους μας. Πτυχιούχοι και διπλωματούχοι καθηγητές φροντίζουν για την άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών, με σωστό διδακτικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Διενεργούνται εξετάσεις προόδου στα μέσα του έτους, προαγωγικές εξετάσεις κάθε Ιούνιο και κατατακτήριες εξετάσεις κάθε Οκτώβριο.

Λειτουργούν τμήματα κλασικής ορχήστρας (κλασικό εργαστήρι).

Μοντέρνο - ροκ τμήμα

Ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα,
ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, πλήκτρα

Ατομικά - ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά και ολιγομελή ομαδικά μαθήματα μπάντας. Καθηγητές καταξιωμένοι στο αντικείμενό τους με πείρα στην διδασκαλία δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Γίνονται συνεργασίες με πανεπιστήμια και ιδρύματα του εξωτερικού για επισημοποίηση των σπουδών στα μοντέρνα όργανα και δίδεται πτυχίο κατόπιν εξετάσεων σε όσους το επιθυμούν.

Λαϊκό τμήμα

Μπουζούκι, μπαγλαμάς, λαούτο, ούτι, κανονάκι

Ατομικά και ομαδικά τμήματα με ποικίλο ρεπερότιο για σπουδαστές όλων των ηλικιών.

Τμήμα φωνητικής - χορωδίας

Κλασικό, έντεχνο, μοντέρνο, λαϊκό, παραδοσιακό

Διδασκαλία ατομική, ομαδική και χορωδιακή. Φωνητική, ορθοφωνία για επαγγελματίες, πρόβες και συναυλίες για όσους το επιθυμούν.

Θεωρητικό τμήμα

Αρμονία, αντίστιξη, φούγκα, σύνθεση

Επιτυχίες 100% σε όλα τα ανώτερα θεωρητικά, με αριστούχους πτυχιούχους των μουσικών σχολών μας. Μια παράδοση 22 ετών στον μουσικό χώρο.

Μουσικοπαιδαγωγικό τμήμα

Από την ηλικία των 3,5 ετών, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να γευτούν τις πρώτες τους μουσικές εμπειρίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας. Στην τρυφερή ηλικία των προνηπίων, μαθαίνουμε βιωματικά μέσα από κίνηση, χορό και ρυθμό τα πρώτα μουσικά θέματα.

Οι μουσικοπαιδαγωγοί μας μέσα από εξειδικευμένες μεθόδους μουσικοκινητικής και ηχογνώσης βοηθούν το παιδί να αγαπήσει και να δεθεί με τον μαγικό κόσμο της μουσικής και να οδηγηθεί στην σωστή επιλογή μουσικού οργάνου.

Τμήμα σεμιναρίων

Μουσική προπαιδεία και ηχόγνωση για νηπιαγωγούς - δάσκαλους - μουσικούς.

Φροντιστηριακό τμήμα

Προετοιμασία υποψηφίων φοιτητών μουσικολογίας